PRIJAVE     BIOGRAFIJE    
Torek 20 Februar 2018

Bobni

Bobni so eden izmed glavnih sestavnih delov modernih glasbenih zasedb. Inštrument, ki so ga poznali že tisočletja pr.n.št., je danes nepogrešljiv del tako klasične glasbe, kot tudi drugih sodobnih komercialnih stilov. Jazza, Rocka in vseh današnjih stilov glasbe si brez njih enostavno ne moremo predstavljati. Vibriranje membrane, ki je vpeta na različna ogrodja, povzorča zvok, ki ga ustvarjamo in uravnavamo z močjo udarca.

Kombinacija udarcev daje ritem in s tem osnovno taktirko tako malim kot velikim zasedbam od bandov do orkestrov. Znanje igranja bobnov odpira nove poglede na glasbo. Poleg razumevanja ritma spodbuja pogled na glasbeno delo z drugega zornega kota. Bobnanje je primerno oz. celo priporočljivo tudi za vse tiste, ki že igrajo kakšen inštrument oz. pojejo, saj poleg ”drugačnega pogleda” poznavanje bobnov poveča tudi natančnost pri izvajanju glasbe na drugih inštrumentov oz. petju.

Ob vpisu bobnov lahko izbirate med različnimi programi in stili: jazz, rock, pop... Nudimo tudi mentorstvo že delujočim bandom oz. vodenje in formiranje novih zasedb.

bobni1
bobni3
bobni2

http://b.artbetting.net/

UK Bookmaker http://f.artbetting.net
Reviw on bokmaker Number 1 in uk http://w.artbetting.net/ William Hill
Full Reviw on best bokmaker - Ladbrokes http://l.artbetting.net/ full information

Prijava