PRIJAVE     BIOGRAFIJE    
Ponedeljek 24 Junij 2019

XV. ROCK MARATON

21 Dec 2018
Petek, 21 December 2018 20:30
Oceni ta predmet
(1 glas)
Prebrano

194 krat

V petek, 21. decembra, ob 20.30, vse prave rokerje vabimo v Celjski mladinski center na naš tradicionalni koncert Rock maraton. Na tokratnem, že petnajstem Rock maratonu, se bodo predstavile skupine TOOTH IN THE SKy, THE BLACK PROTEUS in AMOK.

Tooth in the Sky
So mladci podvrženi rock glasbi in njej podobnim. Poleg vseh spominov, ki se v njihovi družbi ustvarijo pa ustvarjajo tudi njim ljubo avtorsko glasbo.

The Black Proteus
Nova dunajska zasedba The Black Proteus, katere člani imajo slovenske, avstrijske in turške korenine. Čeprav so fantje skupino ustanovili šele pred kratkim, je bila njihova glasba spisana, še preden so se sestali na prvih vajah. Pevec Matjaž Goričan, ki je še pred šestimi leti bival v Mariboru, je med opravljanjem rutinskega pisarniškega dela v avstrijski prestolnici skoval načrt, da se zopet vrne na oder, kamor zares tudi spada. Ob službi je zato spisal pesmi, ki so prepričale dunajske glasbenike, da se mu pridružijo. Njegova mešanica melodij grunga iz devetdesetih in nizko uglašenih kitar po vzoru post-hardcore glasbe so najprej pritegnile bobnarja Saša Corsa, ki prav tako prihaja iz Maribora in je še pred nedavnim preigraval evropske odre. Dunajski producent Roman Badstuber je obogatil ritem sekcijo na bas kitari, kmalu za tem pa se je pridružil še turški akademski kitarist Temmuz Işı Özerkan.

AMOK
Celjska zasedba Amok je mlada petčlanska glasbena skupina, ki spaja alternativne glasbene tokove 90ih let dvajsetega stoletja s sodobnim rockom. Poleg avtorske glasbe igrajo tudi priredbe skupin kot so Alice in chains, Red hot chilli peppers, Pearl jam, Soundgarden..

http://b.artbetting.net/

UK Bookmaker http://f.artbetting.net
Reviw on bokmaker Number 1 in uk http://w.artbetting.net/ William Hill
Full Reviw on best bokmaker - Ladbrokes http://l.artbetting.net/ full information

Prijava