PRIJAVE     BIOGRAFIJE    
Sobota 6 Junij 2020

Vocal BK Studio & PR’JATLI

20 Jun 2019
Četrtek, 20 Junij 2019 19:00
Oceni ta predmet
(1 glas)
Prebrano

330 krat

V četrtek 20. junija vas ob 19. uri vljudno vabimo v Špital zaPr'jatle, kjer se bodo v okviru KONCERTA OB ZAKLJUČKU ŠOLSKEGA LETA predstavili številni nastopajoči.
Nepozaben koncertni večer, kjer bo mogoče slišati vse od JAZZA, SLOVENSKE POPEVKE, ROCKA in POPA, nam bodo ob spremljavi odličnega BK STUDIO BANDA v sestavi Leon Firšt – Klaviature, Danej Pukl - Kitara,MatjažRavnak – Kitara, Jaka Krušič – Bas kitara, Gregor Hrovat – Bobni, pričarali PEVKE IN PEVCI VOCAL BK STUDIA ter njihovi gostje ANABEL, AMADEA BEGOVIĆ, SARA LAMPREČNIK in Projekt "SPOZNAJ JANA".
ANABEL je Slovensko javnost nase prvič opozorila na Dnevih slovenskezabavneglasbe 2017 na RTV Slovenija, kjer je meseca aprila s prvencem Ob kavi slavilazmago na festivalu PopRock 2017. Njen prvenec je bil 26. tednov med petiminajboljpredvajanimi slovenskimi skladbami, s tem pa je Anabel postala najboljpredvajana sveža izvajalka leta 2017. Mladenka, kateri se je življenje čez nočobrnilo na glavo, se ševedno najraje zapre v sobo, kjer piše besedila, ki jih tudisamauglasbi na kitaro ali ukulele. Slovenska glasbena scena jo je spoznala kotodbito, energično, samosvojo umetnico in odličnovokalistko. S pesmijo Pozitiva se je predstavila na Emi 2018, kmalu zatem pa je izdalasvoj 3. singel Klic stran. Točno 2 letiod njene zmage na festivalu Poprock takopredstavlja svoj 4. avtorski singel Mama.

AMADEA BEGOVIĆ je zmagovalka številnih festivalovdoma in v tujini. Meddomačimi so sigurno najbolj odmevniBrinjevka, Blejski zlati mikrofonček inMednarodni pevskifestival v Brežicah. Na povabilo organizatorjev je nastopilatudi na mednarodnih tekmovanjih v Makedoniji in Bolgariji, kjer je prav takodosegla Grand prix zmago v svojikategoriji. Leta 2017 se je udeležila Dnevovslovenske zabavneglasbe na RTV Slovenija in na PopRock 2017 zasedladrugomesto. Istega leta je prejela tudi povabilo in štipendijo zaLondonski glasbenikamp Ultimate artist, kjer so ji znanjepredajali vokalni učitelji svetovnih zvezd(Ed Sheeran, Beyonce, Little Mix, Justin Bieber). Še vedno sodeluje z enimizmedvokalnih učiteljev Joshuo Alamujem. Letos je bilaizbrana med izvajalce, ki se bodoseptembra predstavili naFestivalu Slovenska popevka 2019.

SARA LAMPREČNIK je svojo glasbeno pot začela kotflavtistka in osvojila številnaprva mesta na tekmovanji domain v tujini. Kot pevko smo jo lahko opazili namladinskihfestivalih kot so Korajža velja, Glas Mladih v Črnomlju, oddajiPod klobukom in pa Dobro jutro.Leta 2015 je naFestivalu novih skladb (FENS) v kategoriji NOVA SCENA,osvojila prvo mesto z avtorsko skladbo, ki sta jo napisala skupaj z očetom.Leta 2017 se je s skladbo Le ti to znaš predstavila na Dnevih slovenske zabavneglasbe, Festivalu PopRock 2017 na RTV Slovenija. V sklopu razpisaImamo novoglasbo na RTV Slovenija je izdala nov singl Ti in vesolje in nato še skladbo Ujeta.Kot vokalistka je sodelovala z Nino Pušlar, Nude, Zalo Džurić Ribič, Pero Lovšinom,Manuello, Leo Sirk, kot back vokalistko pa jo lahkoslišimo tudi na Melodijahmorja in sonca ter številnih drugihslovenskih festivalih ter prireditvah. Petja setrenutno uči v Vocal BK studiu v Celju in pridno dela na novi glasbi.

Projekt"SPOZNAJ JANA"
Ob spremljavi BK Studio banda v sestaviAljaž Šumej - klavir, Danej Pukl - Kitara,Florjan Ajdnik - Bas kitara, Alja Mehtig - spremljevalni vokal inMatic Anderlič - Bobni, bodo nastopili mladi vokalisti Vocal BK Studia,ki bodoizvedli največje uspešnice Jana Plestenjaka. Projekt je nastalvsodelovanju s Citycentrom Celje in Agencijo Prima.

Vstopnina 5€, Špital za Pr'jatle

V primeru slabega vremena, bo prireditev v dvorani Celjskega doma.

http://b.artbetting.net/

UK Bookmaker http://f.artbetting.net
Reviw on bokmaker Number 1 in uk http://w.artbetting.net/ William Hill
Full Reviw on best bokmaker - Ladbrokes http://l.artbetting.net/ full information

Prijava