PRIJAVE     BIOGRAFIJE    
Nedelja 3 Marec 2024

Mednarodna poletna pevska delavnica muzikala - ISSW 2021

03 Jul 2021
Sobota, 03 Julij 2021 09:00
Oceni ta predmet
(0 glasov)
Prebrano

1203 krat

Delavnica, ki bo letos na Celjskem potekala že petnajstič, ima v slovenskem in tudi širšem prostoru status vodilne na področju izobraževanja Muzikala.
V veliko čast si štejemo, da smo tudi mi in naša Mednarodna poletna pevska delavnica Muzikala soodgovorni za razcvet Muzikala, ki ga v zadnjih letih doživljamo v Sloveniji. Opažamo, da se tudi zanimanje za strokovno izobraževanje na področju te zvrsti iz leta v leto veča, kar nas zelo veseli in nam daje še dodaten zagon.

Zelo smo ponosni, saj v vseh večjih slovenskih produkcijah muzikalov, (CVETJE V JESENI, MAMA MIA, VERONIKA DESENIŠKA, ALPSKA SAGA, MOJE PESMI MOJE SANJE, VESNA, BRILJANTINA, MADAGASKAR...) sodelujejo ali nastopajo udeleženci in mentorji naše delavnice.

Tudi letos smo zbrali odlično ekipo vrhunskih predavateljev iz Slovenije in tujine. Izobraževanje bo potekalo vse dni delavnice tako individualno kot skupinsko, udeleženci pa bodo imeli možnost spoznati vse prvine glasbenega gledališča (petje, ples, igra...) ter tako nadgraditi svoje znanje.

Ob zaključku delavnice že tradicionalno pripravljamo koncerte pod naslovom "Broadway I Love", na katerih bodo udeleženci in mentorji ob spremljavi instrumentalne zasedbe predstavili svoje delo.

Delavnica bo potekala od 3. do 11. julija 2021, v Celju.

PRIJAVA NA DELAVNICO.

Prijave sprejemamo do 26. junija 2021

Prijava