PRIJAVE     BIOGRAFIJE    
Petek 27 Januar 2023

Mednarodna poletna pevska delavnica muzikala - ISSW 2022

02 Jul 2022
Sobota, 02 Julij 2022 00:00
Oceni ta predmet
(1 glas)
Prebrano

721 krat

Delavnica, ki bo letos na Celjskem potekala že šestnajstič, ima v slovenskem in tudi širšem prostoru status vodilne na področju izobraževanja Muzikala.
V veliko čast si štejemo, da smo tudi mi in naša Mednarodna poletna pevska delavnica Muzikala soodgovorni za razcvet Muzikala, ki ga v zadnjih letih doživljamo v Sloveniji. Opažamo, da se tudi zanimanje za strokovno izobraževanje na področju te zvrsti iz leta v leto veča, kar nas zelo veseli in nam daje še dodaten zagon.

Zelo smo ponosni, saj v vseh večjih slovenskih produkcijah muzikalov, (CVETJE V JESENI, MAMA MIA, VERONIKA DESENIŠKA, ALPSKA SAGA, MOJE PESMI MOJE SANJE, VESNA, BRILJANTINA, MADAGASKAR...) sodelujejo ali nastopajo udeleženci in mentorji naše delavnice.

Tudi letos smo zbrali odlično ekipo vrhunskih predavateljev iz Slovenije in tujine. Izobraževanje bo potekalo vse dni delavnice tako individualno kot skupinsko, udeleženci pa bodo imeli možnost spoznati vse prvine glasbenega gledališča (petje, ples, igra...) ter tako nadgraditi svoje znanje.

Ob zaključku delavnice že tradicionalno pripravljamo koncerte pod naslovom "Broadway I Love", na katerih bodo udeleženci in mentorji ob spremljavi instrumentalne zasedbe predstavili svoje delo.

Delavnica bo potekala od 2. do 10. julija 2022, v Celju.

PRIJAVA NA DELAVNICO.

Prijave sprejemamo do 25. junija 2022

Nedavni koncerti

Prijava