PRIJAVE     BIOGRAFIJE    
Torek 15 Januar 2019

SWINGING ROCK

08 Mar 2018
Četrtek, 08 Marec 2018 00:00
Oceni ta predmet
(1 glas)
Prebrano

397 krat

Že od leta 2007 organiziramo koncert, ki je posvečen dnevu žena. Tokrat je Big band Šentjur, pod vodstvom Žige Vešligaja nastopil z odličnimi slovenskimi solisti – Evo Boto, Mašo But in Boštjanom Korošcem. V zboru so se jim pridružili tudi mladi pevci in pevke Vocal BK Studia in četrtkov večer zaznamovali s svetovnimi uspešnicami v rahlo drugačni preobleki.
Nastopajoči so predstavili znane rock skladbe skupin Queen, The Beatles, Oasis, Nirvana, Van Halen in druge jazz standarde, obiskovalce pa so odpeljali v svet sanj Las Vegasa, kjer lahkotni jet set celega sveta uživa v velikem slogu življenja ob nepozabni glasbi v stilu Franka Sinatre, Deana Martina, Samma Davisa Jr., Paul Anke in drugih.
Zelo popularen žanr Swing Jazz glasbe, ki jo je v zadnjih letih še dodatno populariziral Michael Buble, ima tudi v Celju dolgoletno tradicijo. Kot smo organizatorji obljubili, je bil večer res poseben, dvorana Celjskega doma pa, temu primerno, polna ljudi, ki so uživali v glasbenem popotovanju po bogati zakladnici najrazličnejših hitov iz celega sveta.

Foto: VBKS

http://b.artbetting.net/

UK Bookmaker http://f.artbetting.net
Reviw on bokmaker Number 1 in uk http://w.artbetting.net/ William Hill
Full Reviw on best bokmaker - Ladbrokes http://l.artbetting.net/ full information

Prijava