PRIJAVE     BIOGRAFIJE    
Torek 11 Maj 2021

BROADWAY I LOVE 2017, Šentjur

15 Jul 2017
Sobota, 15 Julij 2017 00:00
Oceni ta predmet
(0 glasov)
Prebrano

1446 krat

Stoječe ovacije za BROADWAY I LOVE 2017 na Ipavčevem vrtu v Šentjurju.

Ob zaključku Mednarodne poletne pevske delavnice ISSW 2017, tradicionalno pripravljamo koncerte pod naslovom "Broadway I Love", na katerih udeleženci in mentorji ob spremljavi instrumentalne zasedbe predstavijo svoje delo.
V Šentjurju je navdušena publika, ki je s stoječimi ovacijami nagradila nastopajoče, pokazala, da smo tudi letošnje leto uspeli izpolniti njihova pričakovanja. Mladi umetniki so v uro dolgi predstavi navdušili publiko, ki je resnično do zadnjega kotička napolnila čudovit Ipavčev vrt.

MEDNARODNA POLETNA PEVSKA DELAVNICA "ISSW 2017«, ki je namenjena MUZIKALU, je letos potekala od sobote 8. 7. 2017 do nedelje 16. 7. 2017 v Celju. Zanimanje za muzikal se iz leta v leto veča, kar nas zelo veseli in nam daje še dodaten zagon. Zelo smo ponosni, da v vseh večjih slovenskih produkcijah muzikalov, (CVETJE V JESENI, MAMA MIA, VERONIKA DESENIŠKA, ALPSKA SAGA, MOJE PESMI MOJE SANJE, VESNA...) sodelujejo in nastopajo udeleženci in mentorji naše delavnice.
Tudi letos smo zbrali odlično ekipo vrhunskih predavateljev iz Slovenije in tujine (Željka Predojević Korošec, Lea Kukovičič, Luka Markus Štajer, Simon Dvoršak, Boštjan Korošec). Izobraževanje je potekalo vse dni delavnice tako individualno kot skupinsko, udeleženci pa so imeli možnost spoznati vse prvine glasbenega gledališča (petje, ples, igra idr.) ter tako nadgraditi svoje znanje.

Foto: Igor Pečoler

http://b.artbetting.net/

UK Bookmaker http://f.artbetting.net
Reviw on bokmaker Number 1 in uk http://w.artbetting.net/ William Hill
Full Reviw on best bokmaker - Ladbrokes http://l.artbetting.net/ full information

Prijava