PRIJAVE     BIOGRAFIJE    
Sobota 25 Maj 2019

VIII.ROCK MARATON

24 Apr 2015
Petek, 24 April 2015 20:30
Oceni ta predmet
(1 glas)
Prebrano

1846 krat

Na VIII. Rock maratonu, ki je potekal 24. 4. 2015 ob 20.30 uri v dvorani Celjskega mladinskega centra, so nastopile mlade in že uveljavljene rock skupine iz Celja in okolice.

WYLESHADE
Wyleshade je melodičen rock & roll band, ki se s prvim videospotom skuša prebiti v ušesa ljubiteljev tovrstne glasbe. Navdih črpajo iz odtenkov klasičnega/modernega rocka in skupin kot so Kings of Leon, MUSE, Gunsn Roses...Band že deluje slabo leto in ima za seboj, že kar nekaj uspešnih koncertov, sodelovali pa so tudi na razlčnih natečajih kot so ŠOUROCK itd. Fantje razvijajo svojevrsten stil in zvok z igranjem kitarskih rifov, zanimivih ritem sekcij in besedil, ki govorijo o uporništvu, seksu, ljubezni in hrepenenju po boljši prihodnosti.

Wyleshade sestavljajo:
Dejan Kedačič- vokal
Rok Kugonič-kitara
Primož Palir-bas
Matic Anderlič-bobni

Videospot

AVANTGARDA
So 4 članska, na novo ustanovljena glasbena skupina iz okolice Slovenskih Konjic.
Po razpadu bivših skupin (Chakra, Gonobitz, Rimska Cesta), so se trije člani odločili da k sodelovanju povabijo tudi klaviaturista, ki je doprinesel k ustvarjanju glasbe kot take še večji spekter. Skupina večinoma preigrava priredbe, kot so; Elton John, CCR, Dan D, Inxs, Coldplay, Foo Fighters, seveda pa se je začelo veliko graditi tudi na avtorskih skladbah.

Avantgardo sestavljajo:
Jure Skaza - Vokal, Bas kitara
Leo Gabršek - Vokal, Kitara
Matic Mlakar - Vokal, Klaviature
Sebastijan Starc – Bobni

ROCK OUT
So mlad rock bend iz Prebolda, delujejo že okoli dve leti in pol ter preigravajo različne podzvrsti rock glasbe. Igrajo coverje znanih rock bandov, kot so Foo Fighters, Nirvana, Sum41, Pearl Jam, Radiohead, Red hot chili peppers, Jet, The Offspring, Sunrise avenue... Prav tako pa se na njihovem repertoarju znajdejo tudi kakšni slovenski Mi2 in Big foot mama. Do sedaj so igrali predvsem na manjših poletnih koncertih po Savinjski dolini (med drugimi Žur pod Žvajgo že dve leti zapored, Rock žur Preserje in pa še na raznih tem podobnih koncertih) prav tako pa se pojavljajo na raznih celjskih srednjih šolah, saj so vsi štirje dijaki drugega letnika le teh.

Rock out sestavljajo:
Anže Primožič- vokal, kitara
Anže Podgorski-kitara, backvokal
Luka Kuhar- bas kitara, backvokal
Tjaš Zazijal-bobni

Foto: Igor Pečoler

http://b.artbetting.net/

UK Bookmaker http://f.artbetting.net
Reviw on bokmaker Number 1 in uk http://w.artbetting.net/ William Hill
Full Reviw on best bokmaker - Ladbrokes http://l.artbetting.net/ full information

Prijava