PRIJAVE     BIOGRAFIJE    
Ponedeljek 24 Junij 2019

Pesem povezuje

25 Apr 2017
Torek, 25 April 2017 00:00
Oceni ta predmet
(0 glasov)
Prebrano

782 krat

Za pevci Mešanega mladinskega pevskega zbora Šolskega centra Celje je zelo uspešno šolsko leto. Zaključili so ga z odličnim tradicionalnim letnim koncertom Pesem povezuje, ki se je pod vodstvom zborovodkinje Andreje Ocvirk in strokovnega sodelavca Boštjana Korošca, odvijal v torek, 25. 4. 2017, v Celjskem domu. Najprej so predstavili tekmovalni program s katerim so se udeležili mednarodnega tekmovanja v Berlinu in zanj prejeli zlato diplomo,
v drugem delu pa je sledil sklop pesmi Disney Movie Magic, kjer so poslušalce popeljali v svet risanih filmov. Koncert so popestrili s krajšim posnetkom gostovanja v Berlinu in se z glasbenimi vilicami poslovili od članov pevskega zbora, ki zaključujejo srednjo šolo ter se jim zahvalili za štiriletno sodelovanje. Kot gostje so se predstavili dijaki ŠCC, z odlomkom predstave Kabaret 17 ( Zgodba, ki jo poje slovenski poet).
Pevci so na odru izžarevali pozitivno energijo, ubrane glasove in s tem dosegli, da so poslušalci z navdušenjem spremljali vsako skladbo in ob tem tudi vidno uživali.

Tekst: Katarina Obreza

Foto: Igor Pečoler

 

http://b.artbetting.net/

UK Bookmaker http://f.artbetting.net
Reviw on bokmaker Number 1 in uk http://w.artbetting.net/ William Hill
Full Reviw on best bokmaker - Ladbrokes http://l.artbetting.net/ full information

Prijava