PRIJAVE     BIOGRAFIJE    
Ponedeljek 24 Junij 2019

ISSW 2012

07 Jul 2012
Sobota, 07 Julij 2012 14:45
Oceni ta predmet
(0 glasov)
Prebrano

2325 krat

International summer singin workshop 2012 - Mednarodna poletna pevska delavnica "ISSW 2012" namenjena Muzikalu, je letos potekala od sobote, 7. julija, do nedelje, 15. julija 2012, v prostorih Vocal BK Studia na Vodnikovi 13 v Celju in v dvorani Mladinskega centra Celje.

Na delavnici "ISSW 2012", katero organizirata Vocal BK Studio in DLUC/Hiša kulture Celje, so udeleženci spoznali vse plati glasbenega gledališča, petje in ansambelsko petje (zbor), ples, igro in seveda tudi občutek kako je stati pred publiko in predstaviti svoje znanje na koncertu. V veliko veselje nam je, da smo lahko tudi letos k sodelovanju povabili vrhunske predavateljev iz Slovenije in tujine. Plesni del delavnice sta vodili Kayleigh McKnight iz Velike Britanije in domačinka Anka Rener, za dramski in skupni glasbeni del sta, kot že nekaj let zapored, poskrbela Damjan M. Trbovc in Simon Dvoršak, za pevski del pa Željka Predojević in Boštjan Korošec, ki je že šesto leto zapored organiziral celotno delavnico in letos poleg pevskega dela prevzel tudi zbor. Posebnost letošnje delavnice je bil ''Dan odprtih vrat ISSW 2012'', i je potekal v sredo, 11. julija 2012. Na dnevu odprtih vrat so se lahko vsi, ki jih zanima muzikal, spoznali s to čudovito obliko umetnosti.

Dan smo zaključili z ''Odprto plesno sceno'', plesnim seminarjem pod vodstvom plesalke in pevke iz Velike Britanije Kayleigh McKnight. Udeleženci delavnice so na produktiven način preživeli prosti čas ter predvsem razvijali svoje čute za dojemanje glasbe in umetnosti, si nabrali novih znanj s področja glasbenega gledališča - muzikala, z nastopi pa krepili samozavest ter tako razvijali svojo osebnost. Mednarodno poletno pevsko delavnico je tudi tokrat spremljala manjša koncertna turneja, poimenovana "Broadway I Love 2012". Koncerti so bili v petek, 13. julija 2012 ob 21. v Kulturnem domu v Šentjurju, v soboto 14. julija 2012, ob 21. uri v Termah Olimia ter v nedeljo, 15. julija 2012, ob 20. uri tradicionalno v Celjskem domu v Celju.

 

http://b.artbetting.net/

UK Bookmaker http://f.artbetting.net
Reviw on bokmaker Number 1 in uk http://w.artbetting.net/ William Hill
Full Reviw on best bokmaker - Ladbrokes http://l.artbetting.net/ full information

Prijava